Skip to main content
search
0
 

Helyi termékpiac létrehozása a Kovászna megyei Illyefalva – Sepsiszentgyörgy – Uzon kistérségben, rövid ellátási lánc kialakítása érdekében

A vissza nem térítendő alapokból finanszírozott projekt a Nemzeti Vidékfejlesztési Program 2014-2020, 16.4-es intézkedésének része.

PARTNER

A LAM egy mezőgazdászokat, valamint kis- és középvállalkozásokat támogató erdélyi alapítvány, amelynek tevékenysége három meghatározó pillérre épül: felnőttképzés, szaktanácsadás és pályázatírás.

További információk

PARTNER

A Meotis Kft 1993-ban alakult, fő aktivitásaként a tejfeldolgozást választotta. Jelenleg több féle tejterméket forgalmaz : tejföl, tejszín, tehéntúró, Ilsit sajt, aludt tej, kefir, jaurt, sana, savóital, fondue.

További információk

PARTNER

Fiatal gazda Illyefalváról, aki az édesapjától vette át a farm vezetését. Alaptevékenysége a tejtermelés, de még 70 hektáron növénytermesztéssel is foglalkozik.

További információk

PARTNER

A Téglás Panzió Bikfalván, Sepsiszentgyörgytől 15 km-re található, 14 szobával és egy apartmannal, 60 személyes vendéglővel, zárt parkolóval. Uzontól 5 km-re fekszik a DN-103 B megyei rangú aszfaltozott út mentén

További információk

VEZI PARTENERI